Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Strokovno-informativni dan za socialna podjetja

Lrf za Pomurje v okviru čezmejnega projekta SENS NETWORK organizira Strokovno-informativni dan za socialna podjetja ter vse, ki vas zanima socialno podjetništvo v torek, 21. januarja 2020 ob 9. uri v Bistri hiši, Martjanci 36.

Strokovno-informativni dan je namenjen skupinski diskusiji s socialnimi podjetji ter predstavitvi dobrih praks socialnih podjetij: Integra, društvo za promocijo socialnega podjetništva, so.p., Zavod Zrirap, Zavod za raziskovanje in razvijanje alternativnih praks, so.p.

Matej Verbajs, vodja pravne službe na CNVOS (Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij) bo predstavil pravne vidike delovanja socialnih podjetij. Ta dan vam bo na voljo tudi brezplačno skupinsko pravno svetovanje.

Zaradi lažje organizacije je potrebna predhodna prijava na dogodek: spletna prijavnica na dogodek.

Prosimo, da zaradi lažje organizacije diskusije na ta dan, vprašanja glede socialnega podjetništva oz. nevladnih organizacij postavite vnaprej preko sledeče povezave: Postavi vprašanje pravnemu strokovnjaku.

Celoten program dogodka najdete v priponki.

Strokovno-informativni dan, 21.1.20

Projekt je v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska sofinanciran iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj.