Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

S petimi evri do gurmanske večerje v dvoje! In dobrega namena.

Restavracije širom Slovenije so se odločile, da ponovno odprtje proslavijo z dobrodelno noto in se pridružijo naši akciji Ta dobra večerja! Cilj: zbrati čim več denarja za lokalne nevladne organizacije, ki spreminjajo našo družbo na bolje. Kako? Tu nastopite vi – junakinje in junaki letošnje zgodbe.

Dobre namene nevladnih organizacij podprite s simboličnim prispevkom 5 evrov, osem restavracij in ena trgovina pa bodo med sodelujočimi izžrebale srečneže, ki jih bodo nagradili z gurmanskim doživetjem v dvoje!

Seveda vas vabimo, da podprete prekmurski parček in sicer Zvezo društev Moja Mura, ki bo zbran denar namenila obnovi Babičevega mlina na Muri, nagrajenka ali nagrajenec pa se bo lahko razvajal v Bunkerju, saj bo prejel-a kulinarično doživetje za 2 osebi.

Kako sodelovati?

  1. Donirajte najmanj 5 evrov Zvezi društev Moja Mura. To lahko storite z nakazilom na TRR (SI 56 0234 6025 9517 963, odprt NLB, namen nakazila: ta dobra večerja, sklic: SI00 1234) ali tako, da odprete svojo mobilno banko in skenirate QR kodo na fotografiji.
  2. V komentar pod fotografijo na facebook objavi zapišite #tadobravečerja. Označite lahko osebo, ki jo želite povabiti na večerjo. Če bo v dobrodelni nagradni igri sodelovala tudi oseba, ki ste jo izbrali, se vajine možnosti v žrebu seveda povečajo 😉
  3. Delitev objave ni pogoj za sodelovanje, bomo pa veseli, če bo akcija dosegla čim večje število ljudi!

Akcija traja do nedelje, 30. maja 2021, do polnoči. Nagrajenko oz. nagrajenca bomo izžrebali 31. maja 2021. Pravila in pogoji za sodelovanje: http://bit.ly/TaDobraVečerja2021-Pravila

AKCIJA SE JE ZAKLJUČILA!

Za namen obnove Babičevega mlina je doniralo 38 donatorjev, zbralo se je 327€.

V nagradni igri je bil izžreban Luka Vučkič.

Zahvala vsem, ki ste sodelovali in čestitke srečnežu, ki je prejel nagrado.

Več o akciji  ter drugih parih na www.vecerja.si