Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Pridi h kolegicam v Mursko Soboto

Pridi h Kolegicam v Mursko Soboto in spoznaj svojo novo mentorico!

Ali končuješ študij, pa še ne veš, kaj oz. kje boš delala potem? Si iskalka prve zaposlitve in potrebuješ nekaj pomoči pri vstopu na trg dela?

Kolegice te vabijo, da se prijaviš tukaj: https://app.nefiks.si/activity/1211 in v leto 2019 vstopiš v naši družbi.

Odločitve na svoji poti moraš seveda sprejeti sama, vendar to ne pomeni, da ti pri tvojem poklicnem razvoju ne moremo pomagati tudi mi!

Si si kdaj želela mentorice?

Starejše uspešne ženske, ki je nekoč stala na tvojem mestu, v tvojih čevljih, danes pa je na svojem področju poklicnega delovanja priznana in suverena?

V Murski Soboti odpirajo nova mesta za udeleženke v projektu Kolegice. Sodelovanje pomeni, da ti lahko pomagajo najti mentorico, ki je na poti do svojega kariernega razcveta zasledovala podobne cilje kakor ti.

Na kratko o Kolegicah 

Na Zavodu Nefiks želijo mladim ženskam − eni izmed najbolj ranljivih skupin na trgu dela − pomagati pri pridobitvi novih kariernih izkušenj. To je bila osnova, na podlagi katere se je leta 2012 rodil projekt Kolegice, ki ga od takrat naprej leto za letom uspešno razvijajo v lokalnem okolju. Delovanje projekta je na praktični ravni zasnovano na podlagi neposrednega pretoka znanja med starejšo uspešno žensko in mlado iskalko zaposlitve, ki je šele na začetku svoje poti.

Pred srečanji z mentorico se skupina deklet najprej dobiva na sproščenih, a strokovno vodenih tedenskih srečanjih, na katerih udeleženke v družbi svojih vrstnic razvijajo svoj karierni načrt. Poleg tega skupaj načrtujejo dogodke, s katerimi želijo širšo javnost opozoriti na problematiko zaposlovanja mladih žensk, spodbuditi lastno zaposljivost in zaposljivost drugih žensk ter odgovorne organe pozvati k ukrepanju.

Če imaš še kakšno vprašanje, kontaktiraj na kolegice@nefiks.si.

Ekipa Kolegic se že veseli, da se jim pridružiš