Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Podprite prostovoljca Milana Osterca za Pomurca leta

MILAN OSTERC je dolgoletni kolega, prostovoljec in prijatelj Lokalne razvojne fundacije za Pomurje, nevladnik od glave do pete, od zore do mraka. Letos je na predlog naše organizacije prejel tudi Državno priznanje Republike Slovenije za prostovoljstvo. Že dve desetletji je aktiven v najrazličnejših društvih s področja socialne dejavnosti in zdravja.

Sedaj je predlagan tudi za Pomurca leta, zato vas vabimo, da mu izkažete podporo tudi vi.

Glasujete lahko na 3 načine:

  1. SMS GLASOVANJE POŠLJITE SMS  sporočilo: RMV16 na številko 2929 – poteka do 28. decembra. Glasujete lahko uporabniki Telekoma. Cena sporočila je 0,42 evra.
  2. GLASOVANJE PO POŠTI s pomočjo glasovnice, ki jo natisnete in pošljete na naslov: Radio Murski val, Ulica arhitekta Novaka 13, Murska Sobota. Glasovnico lahko dobite in izpolnite tudi na sedežu radia – poteka do 28. decembra. GLASOVNICA.
  3. RADIJSKO GLASOVANJE  se začne 21. decembra in bo trajalo 8 dni, torej do 28. decembra, ko bomo sklenili letni izbor za Pomurko in Pomurca leta.

Pri končnem rezultatu bodo enakovredno upoštevani glasovi vseh treh možnosti glasovanja. To pomeni, da vsako glasovanje predstavlja tretjino končnega seštevka glasov.

Zmagovalca v izboru Pomurka in Pomurec leta 2018 bodo razglasili predzadnji dan leta, v nedeljo, 30. decembra.

Več informacij najdete tukaj.