Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Lokalne akcijske skupine tudi letos na sejmu AGRA

LAS Pri dobrih ljudeh 2020 bo skupaj z LAS Goričko 2020 in LAS Prlekija tudi letos izvedla skupen nastop Pomurskih lokalnih akcijskih skupin na 57. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki bo potekal med 24. in 29. avgustom 2019 v Gornji Radgoni.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Pri dobrih ljudeh 2020, uspešno izvedene projekte njihovih članov iz preteklega in zdajšnjega programskega obdobja ter ponudbo območja. Vabijo vas, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Pri dobrih ljudeh 2020 iz naslova podukrepa “Podpora za tekoče stroške in stroške animacije.”

Želijo si, da tudi vi prispevate k pozitivnejšemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame, ipd.) ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

V kolikor ste zainteresirani, vas vabijo, da izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC in ga najkasneje do 28.6.2019 pošljete na elektronski naslov jasmina@las-pdl.si ali po navadni pošti na LAS Pri dobrih ljudeh 2020, Renkovci 8, 9224 Turnišče.