Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javno soočenje nevladnih organizacij in županskih kandidatk/kandidatov

SPREMEMBA Z DNEM 14.11.2022

Žal vas moramo obvestiti, da spodaj napovedano javno soočenje kandidatk in kandidatov, ki je bilo predvideno kot del regijske konference ob 14. uri, ODPADE. Ostali program konference bo potekal po programu.

Kljub temu vas vabimo, da se konference udeležite, saj so prisotnost potrdili številni kandidati in kandidatke za župane, aktualni nosilci lokalne oblasti, predstavniki nevladnih organizacij, zaposleni na občinah, strokovni sodelavci iz drugih javnih zavodov in razvojnih institucij. Priložnosti v pavzah bo veliko, da lahko marsikoga pocukate za rokav in se mrežite.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

V okviru regijske konference “Kakšne lokalne skupnosti bomo sooblikovali?”, ki bo potekala 16. novembra 2022 organiziramo tudi javno soočenje med predstavniki nevladnih organizacij iz različnih vsebinskih področij ter županskimi kandidati in kandidatkami iz občin Murska Sobota, Lendava, Ljutomer in Gornja Radgona.*

Javno soočenje bo potekalo ob 14. uri. 

Zaradi lažje organizacije dogodka so obvezne prijave tukaj ali na matejka@lrf-pomurje.si

Tema soočenja bo dialog o iskanju učinkovitejših načinov sodelovanja, o potrebah nevladnih organizacij ter lokalnega okolja  in storitvah, ki jih lahko nevladne organizacije ponudijo v lokalnih skupnostih. Županske kandidate in kandidatke bomo seveda povprašali tudi o tem, ali bodo v naslednjem mandatu uvedli participativni proračun.

PRIJAVA

Želite sodelovati na posvetu kot predstavnik nevladnih organizacij? Ali želite, da namesto vas vprašamo županske kandidate tisto, kar se vam zdi pomembno?

Kaj je tisto, kar morajo bodoči župani slišati z vaše strani? Imate vprašanje, pobudo, predlog? Želite opozoriti na problematiko, s katero se srečujete na področju zdravja, sociale, mladih, športa, humanitarnega dela, starejših, kulture, turizma? Sedaj je pravi čas, da spregovorite.

Zbiramo vaše predloge, pobude, potrebe, vprašanja. Preverite v spodnjem prispevku in sodelujte. Pišite nam na: matejka@lrf-pomurje.si 

Skupnost – to smo mi vsi. Aktivnosti ob lokalnih volitvah 2022.

Regijska konferenca: Kakšne (lokalne) skupnosti bomo sooblikovali?”

*Zaradi omejitve števila sogovornikov smo se odločili, da na soočenje povabimo kandidate in kandidatke iz 4 največjih pomurskih občin: Murska Sobota, Lendava, Ljutomer in Gornja Radgona.

Kontakt

Ustanova lokalna razvojna fundacija (LRF) za Pomurje
Martjanci 36
9221 Martjanci
Slovenija

T: +386 2 538 13 54
E: info@lrf-pomurje.si

Zemljevid

Postani naš član

Sledi nam na socialnih omrežjih

 

About us

Arhivska spletna stran

Stare vsebine se nahajajo na arhiv.lrf-pomurje.si

Izdelavo spletne strani so omogočili