Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javna dela 2022

Javno povabilo za izbor programov javnih del pomoč pri omilitvi posledic epidemije Covid-19 za leto 2022

 

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje je objavil javno povabilo za izbor programov javnih del pomoč pri omilitvi posledic epidemije Covid-19 za leto 2022. Na voljo je 4 milijone EUR iz proračuna RS. Okvirno število možnih vključitev je 350 dolgotrajno brezposelnih. Programi se lahko izvajajo na področju socialnega varstva.

 

Javno povabilo je namenjeno spodbujanju razvoja zaposlitvenih programov, razvoju novih delovnih mest in aktiviranju brezposelnih oseb za izvajanje pomoči pri oskrbi uporabnikov v domovih za starejše občane, v večgeneracijskih centrih, v bolnišnicah, invalidov v društvih, v varstveno delovnih centrih in zavodih za usposabljanje ter drugih socialno varstvenih zavodih.

Pomembna novost je, da ponudbo za javna dela pripravite in elektronsko oddate na Portalu za delodajalcePred prvo uporabo portala se registrirate. Registracijo opravite na Portalu za delodajalceBrez registracije ne boste mogli pripraviti in oddati ponudbe za javna dela.
Upravičeni prijavitelji: tudi NVO

 

Rok za prijavo: do objave obvestila o zaprtju javnega povabila zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev oziroma najdlje do 30. 4. 2022 do vključno 12.00 ure.

Stran razpisa: razpis