Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Izdelava učinkovite spletne komunikacije

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 5-dnevni brezplačni neformalni program za posameznike in različne organizacije na temo izdelave učinkovite spletne komunikacije na družabnih omrežjih, spletnih straneh ter e-mail orodjih.

Na delavnicah bo predstavljeno zakaj komunikacija pravilne vizije predstavlja prvi in najpomembnejši korak pri pridobivanju in motivaciji vaših strank ter kako jo implementirati v sodobne komunikacijske kanale.

Program je namenjen:

  • posameznikom oziroma najrazličnejšim organizacijam, ki se podajate ali razmišljate o podjetniški poti in ne veste kako začeti, kako se spopasti z razvojem produkta ter komunikacijo produkta na spletu;
  • podjetnikom, ki ste že na tej poti in želite privabiti nove stranke, obstoječe pa motivirati, da ostanejo zvesti vam s pomočjo svetovnega spleta.

Uvodno srečanje je planirano v torek, 22.3.2022, ob 15:30 uri. Termini preostalih srečanj pa bodo določeni na uvodnem srečanju. Srečanja se bodo izvajala v popoldanskem času, v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci. 

V program se lahko vključite odrasli, prednostno starejši od 45 let, ki nimate status upokojenca, študenta ali dijaka. Udeležba na delavnicah je BREZPLAČNA.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave sprejemamo do ponedeljka, 21.3.2022 do 12:00 ure oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vsi udeleženci boste na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in USB ključ z vsebino predavanj.

Program in podrobnejše informacije o programu si lahko preberete v priloženem vabilu. 

POHITITE S PRIJAVO, SAJ JE ŠTEVILO MEST OMEJENO.