Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Brezplačni tečaj nemščine za zaposlene odrasle

V okviru Javnega razpisa za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc vabi Ustanova Lokalna razvojna fundacija za Pomurje na brezplačni tečaj nemškega jezika.

V okviru navedenega vabimo na dva praktično zasnovana programa nemškega jezika, in sicer:

  • Nižja raven (10 srečanj) namenjen začetnikom z malo predznanja nemškega jezika, ki želijo osvojiti znanje nemškega jezika na osnovni ravni (osnove jezika, pozdravi, kratke povedi, slušna razumevanja, ipd.);
  • Višja raven (5 srečanj)namenjen udeležencem, ki osnove nemškega jezika že obvladate, vendar želite osvežiti, utrditi ali nadgraditi svoje znanje na področju govora, razumevanja, branja in pisanja (komunikacija v nemškem jeziku, zahtevnejša tvorba besedil, delo z besedili, ipd.).

V program se lahko vključite zaposleni odrasli, prednostno starejši od 45 let! Program je za udeležence brezplačen.

Izobraževanje bo potekalo v skupini 12 udeležencev (prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest), predvidoma 2 do 3 krat tedensko, v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci, v popoldanskem času in sicer v mesecu februarju oziroma marcu 2019.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave. Prijave zbiramo preko telefonske številke 02 538 13 54, preko elektronskega naslova kristjan@lrf-pomurje.si, oziroma preko spletne Prijavnice na brezplačni tečaj nemškega jezika

Dodatne informacije najdete v priloženem vabilu – Vabilo_brezplačni_tečaj_Nemščina_2019

 

Bi radi govorili nemško, pa ne veste kako se lotiti učenja? Potem ne odlašajte in se odločite za brezplačni tečaj nemškega jezika.