Želite prejemati naše novice? Kliknite spodaj.

PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Nevladniki in knjižnice. Pozor!

6.7.2017
Avtor / Nosilec:

Bodite ustvarjalni s pomočjo Autodesk-a

Program donacij Autodesk s pomočjo donacijske mreže TechSoup Slovenija omogoča upravičenim slovenskim nevladnim in neprofitnim organizacijam uporabo programske opreme za oblikovanje.

Autodesk pomaga ljudem predstaviti in ustvarjati boljši svet. Profesionalni oblikovalci, inženirji, arhitekti, digitalni umetniki, študenti in ljubitelji, uporabljajo programsko opremo Autodesk za izražanje svoje ustvarjalnosti in reševanje pomembnih izzivov.

V programu donacij so na voljo naslednji izdelki:
• Autodesk Media & Entertainment Collection je programska oprema za ustvarjanje 3D animacije ter grafičnih rešitev.
• Autodesk AutoCAD za Mac je programska oprema za razvoj in risanje 2D in 3D modelov.
• Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection je programska oprema za ustvarjanje 3D gradbenih modelov in modelov za transportne infrastrukture, zemljišča, komunalne storitve in vodnih objektov.
• Autodesk Fusion 360 je oblačna storitev, ki omogoča 3D CAD, CAM in CAE rešitve za oblikovanje konceptualnih modelov z ali prostoročne tehnike prostorskega modeliranja, ki jih lahko delite s sodelavci.
• Autodesk Product Design Collection je programska oprema za izdelavo 3D modelov. Podpira 3D oblikovanje, vizualizacijo, simulacijo in različna delovna orodja
Upravičene organizacije: nevladne organizacije (društva in zavodi). Za sodelovanje v programu donacij TechSoup mora biti organizacija registrirana in s strani TechSoup Slovenija in prepoznana ter potrjena kot nevladna in neprofitna organizacija, ki deluje v javno korist. Posamezna organizacija mora ravno tako ustrezati pogojem, ki jih določajo različni donatorji. Organizacije lahko zaprosijo za dve naročili za vsak izdelek v fiskalnem letu (od 1.julija do 30.junija v tekočem letu)

Še več...

Recosi preko RecosiTech ponuja šolam in neprofitnim organizacijam široko paleto vrhunske rabljene računalniške opreme po ugodni ceni in jim s tem zagotavlja novejšo opremo za svoje delo.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se