PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Napoved Nacionalnega tedna prostovoljstva

17.4.2018
Avtor / Nosilec: Slovenska filantropija - Združenje za promocijo prostovoljstva

Slovenska filantropija napoveduje, da bo med 14. in 20. majem 2018 že tradicionalno organizirala Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva ter prostovoljskih organizacij in zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

V tem tednu potekajo številni lokalni dogodki po različnih krajih Slovenije in vključujejo tako okrogle mize na aktualne teme povezane s prostovoljstvom kot predstavitve organizacij ter druge dogodke. Osrednji dogodek bo potekal 17. maja, med 13. in 17. uro, na Prešernovem trgu v Ljubljani, kjer se bodo predstavile številne prostovoljske organizacije iz cele Slovenije in proslavile svoje delo na Veselem dnevu prostovoljstva.

15. maja bo Občina Krško, ki je prejela naziv Prostovoljstvu prijazno mesto, gostila in tako omogočila izvedbo Slovesnega dneva prostovoljstva. Na prireditvi bodo podelili nazive Junaki našega časa, Naj prostovoljec v javni upravi, Prostovoljstvu prijazno mesto, Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev.

Več informacij: www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/nacionalni-teden-prostovoljstva-2018

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se