PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Ne prepuščaj se toku, Spreminjaj tudi ti. Dan za spremembe 2018

6.3.2018
Avtor / Nosilec: Slovenska filantropija

Slovenska filantropija obvešča, da bo letošnji dan za spremembe potekal 7. aprila. Velika vseslovenska prostovoljska akcija je nastala z namenom spodbujanja ljudi, da aktivno pristopijo k odzivanju na potrebe posamezne skupnosti.

Tako že vse od leta 2010 v začetku pomladi s sloganom akcije Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI! nagovarjajo prebivalce Slovenije, da zavihajo rokave in vsaj za en dan postanejo prostovoljci. Akcijam se lahko pridruži vsak, ki želi v družbo in okolje vnesti pozitivne spremembe.

V okviru že 9. Dneva za spremembe se bodo po vsej Sloveniji organizirale akcije, ki bodo spodbujale povezovanje v skupnosti. Slovenska filantropija vas vabi, da se povežete z drugimi organizacijami, šolami, sodelujete s podjetji in občinami ter posamezniki v vašem kraju. Ter skupaj z njimi zasnujete konkretno akcijo, ki bo kar najbolje izboljšala stanje. Akcijo prijavite preko spletnega obrazca najkasneje do 19. marca 2018.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se