PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Iščemo socialna podjetja, ki so prenehala delovati

5.2.2018
Avtor / Nosilec: RSNOP, Društvo Connect

Društvo Connect želi skupaj s projektnimi partnerji v okviru projekta »RISE - Realities in Social Enterprise” identificirati socialna podjetja, ki so prenehala z svojim delovanjem v zadnjih petih letih oz. so izgubila status socialnega podjetja.

V okviru projektnih aktivnosti tako želijo pridobiti informacije, katere so bile tiste ovire, ki so privedle do opustitve dejavnosti socialnih podjetij. Zbrane informacije jim bodo služile pri pripravi »učnega orodja«, ki bo lahko v bodoče koristilo obstoječim socialnim podjetjem, v kolikor se bodo srečala z vprašanji ohranitve svojih dejavnosti.

Če torej poznate primere zgoraj navedenih socialnih podjetij ali ste vi ena izmed le-teh se obrnite na Društvo Connect in jih kontaktiraje tukaj.

INVITATION LETTER.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se