Želite prejemati naše novice? Kliknite spodaj.

PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Medgeneracijsko središče MenSana bo v letu 2018 zaživelo

4.1.2018
Avtor / Nosilec: MenSana

V letu 2018 bodo v okviru socialnega podjetja MENSANA d.o.o. - so.p. pričele delovati tri središča predelave in ponovne uporabe, in sicer za tekstil v Murski soboti, za pohištvo in ostale lesne predmete v Ključoravcih ter za računalniško in drugo električno in elektronsko opremo v Svetem Juriju ob Ščavnici (Tednik Vestnik, 14.12.2017). 

Dejavnosti podjetja so povezane s ponovno uporabo odloženega in odvrženega tekstila, pohištva, stanovanjske in poslovne opreme, računalniške opreme, skratka vsega, kar je odvečnega in še uporabnega.

MENSANA d.o.o. - so.p. je bilo ustanovljeno z namenom trajnega opravljanja dejavnosti socialnega podjetništva, s ciljem zaposlovanja težje zaposljivih oseb iz ranljivih skupin z vključevanjem v zasnovo krožnega gospodarstva v Pomurski regiji, v katerem pa lahko sodelujete vsi prebivalci Pomurja. Kako?

Na veste, kam z odvečnim pohištvom in opremo za dom, posodo, igračami, računalniki, knjigami, oblačili in podobnimi predmeti, ki so še v redu in uporabni? V navedenem primeru pokličite MENSANA d.o.o. na telefonsko številko 040 455 142, pri čemer vam nudijo za večje kose pohištva tudi možnost prevoza.

V delavnicah MENSANE d.o.o. za predelavo in ponovno uporabo se bodo izdelki pripravili za vnovično uporabo, namenjeno socialnim družinam ali pa bodo naprodaj po ugodni ceni v trgovi podjetja. V sredini leta 2018 boste lahko v butični trgovini uporabljenih predmetov z nakupi zanimih in privlačnih, recikliranih in obnovljenih izdelkov postali del pomurske krožne poti.

Z klicem na navedeno telefensko številko ali elektronskim sporočilom boste pomagali k zmanjšanju izkoriščanja naravnih virov, varčevanju s surovinami, zmanjšanju emisij toplogrednih plinov ter postali del skupnega razvoja družbe.

Ker je staro lahko novo in ker je staro moderno, vas MENSANA d.o.o. vabi k sodelovanju.

Kontakt:
040 455 142
e-mail: info@mensana.si


 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se