PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Natečaj naj mentor in naj mentorica prostovoljcev 2017

Nosilec: Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva
Datum objave razpisa: 6.4.2018
Rok za prijavo na razpis: 20.4.2018

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v okviru projekta Slovenska mreža prostovoljskih organizacij razpisuje natečaj za podelitev naziva Naj mentor prostovoljcev in naj mentorica prostovoljcev 2017.

Namen natečaja je prepoznavanje dela odličnih mentorjev in mentoric ter koordinatorjev in koordinatoric prostovoljcev kot ključnih nosilcev organiziranega prostovoljstva, priznavanje pomena in vrednosti njihovega dela ter promocija njihovega prispevka h kakovosti prostovoljstva.

Natečaj v letu 2018 razpisujejo prvič. Naziv se podeljuje za leto 2017 aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v preteklih letih oz. do konca preteklega leta.

Predvidoma bo podeljen en naziv naj mentor prostovoljecv in en naziv naj mentorica prostovoljcev 2017.

Z imenom mentor na tem natečaju poimenujejo vse, ki v organizacijah skrbijo za prostovoljstvo, ustvarjajo pogoje za delo prostovoljcev in jih pri tem podpirajo – kot mentorji, koordinatorji, organizatorji ali vodje skupin prostovoljcev.

Razpis, prijavni obrazec in vzorci izjav so dostopni na spletni strani www.prostovoljstvo.org na povezavi http://www.prostovoljstvo.org/natecaji/naj-mentor-prostovoljcev.

Rok za prijave je 20. april do 12. ure.

Vabijo vse organizacije, članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, da predlagajo mentorja, koordinatorja, organizatorja ali vodjo prostovoljcev, ki ga oz. jo prepoznavate kot osebo, ki si s svojim delom zasluži ta naziv.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se