PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Javni razpis Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018–2022

Nosilec: Ministrstvo za okolje in prostor
Datum objave razpisa: 26.1.2018
Rok za prijavo na razpis: 9.3.2018

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje veljavnih programov usposabljanja in licenčnih seminarjev skladno z Zakonom o športu, programov nadaljnjih usposabljanj na področju športa ter prenove programov usposabljanja za strokovne delavce na področju športa.

Namen javnega razpisa je zaposlenim, ki delujejo na področju športa, omogočiti pridobivanje znanj in kompetenc, ki so nujne zaradi potreb posameznih delovnih mest, do katerih prihaja zaradi nove oziroma spremenjene športne opreme in orodij, tehnike izvajanja trenažnega procesa in procesa rehabilitacije, didaktičnih pripomočkov idr.

Sofinancirali se bosta dve aktivnosti:
- Izpeljava usposabljanj strokovnih delavcev v športu, v okviru katere se bodo sofinancirali stroški, neposredno povezani z izvedbo veljavnih programov usposabljanj, licenčnih seminarjev in programov nadaljnjega usposabljanja, ter prenova programov usposabljanja;
- Podpora izpeljavi usposabljanj strokovnih delavcev v športu – v okviru katere se bo sofinanciralo strokovno in administrativno delo, zagotavljanje ustrezne podpore vključenim posameznikom, koordiniranje aktivnosti, evalvacija operacije ipd.

Prijavitelj se na javni razpis za izvedbo operacije prijavi v obliki konzorcija kot poslovodeči konzorcijski partner in odda skupno prijavo na javni razpis v imenu vseh članov konzorcija.

Rok za oddajo vlog za dodelitev sredstev je 9. 3. 2018 do 12.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletnem naslovu ministrstva www.mizs.gov.si/ (rubrika Javne objave in razpisi / Javni razpisi in pozivi).

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov sportess.mizs@gov.si ali pokličete na tel. 01/400-57-39, in sicer ob torkih in četrtkih med 13. in 15. uro.

Uradni list Republike Slovenije, številka 5, z dne 26. 1. 2018

Več na: https://www.uradni-list.si/_pdf/2018/Ra/r2018005.pdf

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se