PODPORNE ORGANIZACIJE


CENTER ZA INFORMIRANJE, SODELOVANJE IN RAZVOJ NVO


MREŽA NVO V KULTURI


SLOVENSKA MREŽA PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJMREŽA ZA PROSTOR


MREŽA NEVLADNIH ORGANIZACIJ ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

Najdete nas tudi na:

VPIŠITE SVOJO ORGANIZACIJO V MREŽO NEVLADNIH ORGANIZACIJ POMURJA - POVEZUJEMO ŽE PREKO 450 ČLANIC!

 

S pobudo Moja družba krepimo sodelovanje med nevladnimi organizacijami, občinami, mediji ter gospodarstvom.

Aktivnosti Regionalnega stičišča NVO Pomurja financira:


Prireditev

Možnosti in priložnosti trajnostne mobilnosti v Pomurju

Hotel Diana Murska Sobota
18.4.2018 ob 9. uri
Organizator: RA Sinergija

Razvojna agencija Sinergija organizira 1. regionalno konferenco na temo trajnostne mobilnosti z naslovom »MOŽNOSTI in PRILOŽNOSTI trajnostne mobilnosti v Pomurju«, ki bo potekala v sredo, 18. aprila 2018, s pričetkom ob 9. uri, v Hotelu Diana v Murski Soboti.

V uvodnem nagovoru vas bosta pozdravila županja Občine Ljutomer in podžupan Mestne občine Murska Sobota, ki bosta z nami delila izkušnje s tega področja.

Enodnevna konferenca vam bo v prvem delu postregla z zanimivimi govorniki in primeri dobrih praks iz lokalnega okolja, drugi del pa bo namenjen iskanju rešitev, podajanju predlogov, kako se lotiti trajnostne mobilnosti na podeželju, v javnih institucijah ter povezovanju le-te z razvojem turizma.

Za več informacij in ogled programa, kliknite tukaj.

Vaše prijave sprejemamo na telefonski številki 02 538 13 56 ali preko elektronske pošte na tadeja@ra-sinergija.si, prijavo lahko oddate tudi preko spletnega obrazca.

Pričakujemo vašo udeležbo in vas do takrat lepo pozdravljamo.

ekipa Razvojne agencije Sinergija


Konferenca je organizirana v sklopu projekta MOVECIT (Interreg Srednja Evropa), DEMO-EC (Interreg Evropa) in Transdanube.Pearls (Interreg Podonavje). Projekti so financirani iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se